Фланелката на Димитър Илиев продадена за 1500 лв на благотворителен търг

Футболисти на Локо зарадваха и децата от Дом „Княгиня Мария-Луиза“

Фланелката на Димитър Илиев бе продадена за 1500 лева на благотворителен търг, като всичките пари от нея ще отидат за лечението на Теодор Красенов Георгиев. Той е с диагноза хипоплазия на зрителния нерв (недоразвит очен нерв) и се нуждае от още средства за няколко операции в чужбина.

Победителят в търга не запази фланелката за себе си, а реши да я подари. Тя отиде при набор 2006 в ДЮШ и в частност капитанът на отбора Иван Сулев. Малкият талант се зарадва истински на неочаквания коледен подарък, а в последствие той, целият отбор и треньорите Аян Садъков-младши и Светослав Каламов си направиха обща снимка с Димитър Илиев, който дойде лично на коледното тържество на децата.

Добрите новини не свършват до тук. Организираните привърженици на Локомотив извън България – World Wide Locos, също ще дарят сума от 1500 лева за лечението на малкия Теодор. В знак на благодарност, Димитър Илиев ще осигури още една своя фланелка специално за фенската организация.

Събирането на средства за Теодор продължава на следната сметка:

IBAN: BG40UNCR70001522967056 ;
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Петя Пиронкова – Георгиева

Преди това Локомотив зарадва децата от Дом „Княгиня Мария-Луиза“в навечерието на Коледа. Капитанът Димитър Илиев и Бирсент Карагарен подариха лакомства, календари, екипи и футболни топки на малчуганите.

Подобни статии

Top