Флойд Мейуедър победи Конър Макгрегър в 10-ия рунд (СНИМКИ И ВИДЕО)

Ирландският дебютант започна добре, но после бе обработен от опитния американец и загуби с технически нокаут

Флойд Мейуедър се оттегли официално от бокса със статистика 50-0, след като победи Конър Макгрегър при дебютния му мач на ринга в 10-тия рунд.

Ирландецът Макгрегър започна силно в началото, като дори си свали и гарда. Разликата в ръста на двамата беше очевидна и MMA боецът имаше голямо превъзходство там.

Въпреки мръсната игра, която се очакваше от Макгрегър, той показа добър бокс, като дори сменяше гардовете, за да нанася по-атрактивни комбинации.

В интерес на истината, ирландецът взе първите три рунда, но както се очакваше от там нататък попадне във владението на Мейуедър. Старият майстор започна да обработва тялото, не само за да запише точки, но и за да неутрализира опонента си. Левият прав вече не беше заплаха за него и с той с лекота го избягваше. Мейуедър наложи натиск и Макгрегър започна да отстъпва.

От тук насетне Мейуедър показа защо е най-добрият боксьор в момента, разигравайки дебютанта на ринга – колкото по изморен ставаше Макгрегър, толкова по-прецизни бяха ударите на Мейуедър.

В 10-тия рунд реферът реши да прекрати срещата, след като видя, че няма смисъл да оставя Макгрегър да поема удар след удар.

Снимки: telegraph.co.uk

Подобни статии

Top