Фолклорен концерт под надслов „Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!“

„Не прави днес това, за което ще съжаляваш утре!”

Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център – Пловдив, организират традиционния годишен концерт.

Той е посветен на Международния ден за борба с наркотиците – 26-ти юни, но на посочената дата концертът беше отменен поради лошите климатични условия.

Участие ще вземат фолклорни формации от град Пловдив и областта под надслов: „Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!” в кампанията на общинската структура: „Не прави днес това, за което ще съжаляваш утре!”.

За сформиране на музикално – артистичната програма съдейства Димитър Михов от „Ясмина“, която ще се представи на сцената на Военен клуб – Пловдив от 17:00 до 21:00 часа.

Със своето участие, изпълнителите ще заявят съпричастност в борбата с наркотичните и Психоактивни вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.

Предвиденото мероприятие има за цел да покаже една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на хора от различни възрастови групи, чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.

Подобни статии

Top