Фото на най-красивата престъпница в САЩ взриви Фейсбук (СНИМКИ)

Фото на най-красивата престъпница в САЩ взриви Фейсбук (СНИМКИ)

Взрив от коментари в Интернет предизвика

снимката на задържана в Калифорния участничка в една от местните банди. Възхитени от красотата на момичето потребители на социалните мрежи, настоявали дори да платят гаранцията на девойката, за да може да излезе на свобода.

Снимката на 20-годишната Мирела Понсе,

задържана на 23 октомври в град Фресно за притежание на оръжие в колата си, моментално получила популярност след като местното полицейско управление я качило на своята страница във Фейсбук.

Заедно с Понсе в автомобила било и детето ú, а също още двама от членовете на бандата Tiny Rascal Gang, съобщава Daily Mail, цитиран от Вести.Ru.

За освобождаването на младата жена под гаранция

са определени 50 хиляди долара. Много от потребителите в коментарите към снимката изразили готовност да платят тази сума.

„Тя е виновна само в това, че открадна сърцето ми“, пише един от потребителите. Публиката дори е възхитена от пистолета на Понсе, иззет при ареста ú. Оръжието било в люляков цвят.

Бандата Tiny Rascal Gang е основана още през 80-те години на миналия век и в състава ú влизат предимно емигранти от Камбоджа. Членовете на бандата в САЩ наброяват около 10 хиляди.

Превод: DCNEWS
Снимки: Daily Mail

Подобни статии

Top