Фотографът Вяра Антонова открива фотоизложба „M.A.S.K“ в Дома на културата

Жителите на „Централен“ могат да разгледат изложбата до 14 ноември

Фотографът Вяра Антонова представя третата си самостоятелна фотоизложба, носеща тематичното име „M.A.S.K“. Тя ще бъде открита днес – 2 ноември в Дом на Културата „Борис Христов“ в Пловдив в 18:30 часа.

В заглавието „M.A.S.K“ определено се играе с думите. Авторката прави препратка към значението ѝ – „маска“. Но допълва съкращението с „Me.And.Self.Knowledge.“ , което буквално преведено означава „Аз и себепознанието“.

„Една тема за себепознанието. За пропуснатите възможности, вследствие на нашите вътрешни спирачки. Страховете, които сами си създаваме. Това е моята история. Това е и историята на три различни момичета, които слагайки своята маска, улавят целта си. Това не е маска на лицемерието, или маска, зад която да се скрием”, споделя самата Вяра Антонова по повод изложбата си .

Проектът „Арт Обектив“ ще бъде една пътуваща фотоизложба. За да няма струпване, фотографиите ще бъдат изложени в три от кварталите на Пловдив, с цел по-лесен достъп до изкуството.

В район Централен, изложбата ще бъде в Дом на Културата „Борис Христов“. Втората ще бъде в район Западен. Третата ще бъде в „Тракия“.

Експозицията ще бъде изложена до 14.11.2020г.

Реализацията на „Арт Обектив“, „M.A.S.K.“ е възможна, благодарение на Национален Фонд Култура.

Подобни статии

Top