Фотоизложба показва „родените герои“ – малките недоносени деца на България

Пътуващата изложба е на Фондация „Нашите недоносени деца“

Пътуваща фотоизложба на Фондация „Нашите недоносени деца“ – „Родени герои –  животът, който предстои“ ще бъде открита днес и ще продължи до 30 ноември в Пловдив. Изложбата е посветена на правото на пълноценен живот на всички недоносени деца и новородени бебета с влошено здравословно състояние, а фотосите ще бъдат подредени в един от големите търговски центрове под тепетата.

Всички посетители  ще могат да се любуват на фотографиите, заснети от известния детски фотограф Калина Арсова „Калина ме снима“.

Фондация „Нашите недоносени деца“ канят пловдивчани да посетят изложбата, да се снимат с нея и да споделят снимките в социалните мрежи с хаштаг #ПодкрепямМалкитеГерои.

Инициативата е посветена на усилията на Фондацията за създаване на Национална програма за проследяване на здравето на недоносените деца до 7-годишна възраст.

Кампанията е по повод 17 ноември – Световния ден на недоносените деца. Тогава в търговския център специално за всички малки герои ще има много забавления с детско караоке, работилнички и благотворителен базар.

Подобни статии

Top