Фотоизложбата „M.A.S.K.“ продължава да пътува…

Жителите на район „Западен“ могат да видят фотоизложбата „M.A.S.K.“

Третата самостоятелна Фотоизложба „M.A.S.K.“ на Вяра Антонова, беше открита за втори път в Изложбена зала в Кметство на Район „Западен“. По традиция, имаше кратка, атрактивна програма за посетителите.

Танцова Школа „Терпсихора“ откриха с танц „Маски“, от който Вяра се е вдъхновила да заснеме този проект. Включиха се Дует „Paradox“ с авторската им песен „Остани“. Накрая на програмата, самата фотографка изпя песента „Ave Maria“, с пожелание хората да бъдат здрави и да си помагат.

Какво е „M.A.S.K.“?

Една тема за себепознанието. „Me And Self Knowledge“, което означава „Аз и себепознанието“. Фотографката разказва историята на три момичета, които, образно казано, са слагали неведнъж своята бяла маска на безстрашието и са постигали целите си, колкото и да са се притеснявали. Призивът й е да си носим маските, освен тези, с които се пазим от корона вируса. Да слагаме по-често своята бяла маска, не за да сме фалшиви или двулични, а за да скрием своята вътрешна несигурност.

Изложбата може да бъде разгледана всеки ден, от 9  до 17 ч.

Проектът „Арт Обектив“, реализиран от Национален Фонд Култура, ще посети три от кварталите на града. Тя вече беше изложена в Дом на Културата „Борис Христов“, в момента е в район „Западен“ и след това ще бъде изложена в ж.к. Тракия, в МОЛ „Плодив Плаза“.

Подобни статии

Top