Фотомодел от Казанлък облече полицейска униформа (СНИМКИ)

Модел стана полицай

25-годишната Боряна Назърова, бивша подгласничка на Царица Роза в Казанлък през пролетта на 2011 година и един от най-вървежните български фотомодели в съседките ни Турция и Гърция облече полицейската униформа навръх Първа пролет, пише „Монитор“.

Пъстрооката красавица пусна в личния си Фейсбук профил първи снимки със сините дрехи на охранителната полиция в родния си град Казанлък и събра стотици лайкове и пожелания за успешна кариера в редиците на МВР.

На този етап Боряна все още не е сложила на кръста си служебни пистолет и белезници, това ще се случи след като положи успешно изпитите на финала на 6-месечната школа в парка Тюлбето. От сега обаче няма съмнение, че дипломата ú от там ще бъде с отличен успех, твърдят познаващи добре стоманения ú характер и хъса, с който се яви на конкурса за редовата полицейска позиция.

Преди да съобщи промяната в местоработата си майката на тригодишната прелестна Дея е „прочистила“ част от албумите си в личния си профил, за да не дава „хляб“ на завистници.

Подобни статии

Top