Френски шансони звучат в Деня на бастилията и Празник на Франция в Пловдив

Братятат близнаци Джес и Уесли от  Jessandwest ще пеят за пловдивчани

За Денят на Бастилията – Националният празник на Франция, в Пловдив ще пее големият победител за 2019 година от проведения музикален формат по френската национална телевизия, „Талантът на Франция”.

Това са чаровните двама братя близнаци  Джес и Уесли от  Jessandwest, които вече имат много приятели и почитатели в Пловдив и ще изнесат концерт-рецитал.  Те ще очароват публиката със свои нови изпълнения специално подготвени за участието им в България, като и на този концерт няма да мине без изненади. Те ще бъдат поднесени от някои от българските изпълнители и ще бъдат много атрактивни.

Тъй като целият фестивал е под лабела „Празник на музиката” и тук, както и по цял свят, той се прави с изключителното съдействие на съответната община Пловдив, като концертите задължително са безплатни и входът за тях е свободен.

Началният час на концерта е 19,00 ч. и отново ще бъде на Южната тераса на ДК „Борис Христов“.  Той е част от 18-тото издание на Международния фестивал за франкофонска песен „Златен ключ” – Пловдив 2021, който тази година е под знака на 30 -годишнината от възстановяването на Алианс Франсез в Пловдив, когато през 1991 година тук отвори врати Генералното представителство на Алианс Франсез Париж за България и в града се установи и първият френски алианс.

Подобни статии

Top