Футболисти на Тотнъм се похвалиха, че тренират! (ВИДЕО)

Серж Орие и Муса Сисоко бяха принудени да се извинят и да направят дарение след като нарушиха забраните

Футболисти от Тотнъм за трети път бяха хванати да не изпълняват нарежданията и препоръките за социална дистанция и изолация заради пандемията от Ковид-19. Халфът на лондончани Серж Орие публикува общо видео в профила си в социалната мрежа Инстаграм заедно със своя съотборник Муса Сисоко. Малко по-късно клипът беше изтрит, а двамата футболисти заявиха, че ще направят дарение за Националната здравна служба във Великобритания.

„Признаваме, че носим отговорност, която трябва да бъде модел на подражение. Това важи особено за този период на несигурност, пред който са изправени всички по целия свят. Благодарим на Националната здравна служба за неуморната работа. Правим дарение, за да покажем подкрепата ни към тяхната работа“, се казва в общо изявление на Сисоко и Орие.

Мениджърът на „шпорите“ Жозе Моуриньо се извини по-рано този месец, че беше домакин на импровизирана тренировка с Танги Ндомбеле, докато Райън Сесеньон и Давинсон Санчес също поднесоха извинения, след като бяха видени да тичат заедно.

Английското първенство беше спряно през март заради пандемията от Ковид-19.

Подобни статии

Top