Футболистите на Ботев във ваканция до вторник

Хетафе поиска да привлече юношата Атанас Чернев, но пандемията от COVID-19 прекъсна тренировките и мачовете в цяла Испания

Ръководството на ПФК Ботев (Пловдив) разпусна представителния тим до вторник (17 март), когато ще бъдат подновени тренировките на отбора. По-рано вчера беше преустановен тренировъчният процес в детско-юношеската школа на клуба до подобряване на епидемиологична обстановка в страната.

В същото време испанският Хетафе покани юношата на Ботев (Пловдив) Атанас Чернев да подпише договор с клуба, разкри BgDerby.com. Наско замина за Испания, за да се присъедини към Леганес. В последният момент обаче е дошла и поканата от Хетафе и тя е била неустоима за играча. За съжаление сложната ситуация в испанската столица накара ZAC FOOTBALL AGENCY и родителите на Наско преждевременно да прекратят тренировките с отбора на Хетафе U-19.

В Испания Covid-19 рисува апокалиптична картина за футбола на всички нива. На 12 март Испанската футболна федерация прие решение, с което прекрати всички първенства за неопределено време.

Подобни статии

Top