Футболно училище Ботев (Пловдив) отваря врати наесен - DC news

Футболно училище Ботев (Пловдив) отваря врати наесен

За пръв път в България професионален футболен клуб отваря училище за момчета и момичета от 5 до 13 годишна възраст

За пръв път в България професионален футболен клуб отваря училище за момчета и момичета от 5 до 13 годишна възраст. Всяко дете може да се запише и да стане част от голямото “жълто-черно” семейство.

Училището ще отвори врати на 19 септември. В програмата са предвидени тренировки по 2 пъти седмично, като треньорите в училището ще са така познатите и добри специалисти от клубната академия.

Всяко дете има възможността да покаже своят талант и да се присъедини към училището на Ботев (Пловдив). Годишната такса е на стойност 495 лв (или 55 лв на месец).

Записвайки се, всички деца ще имат възможността и да получат пълна екипировка на Ботев от Макрон само за 250лв.

Училището ще започне с 4 събития на следните дати: 19, 23, 26 и 30 септември. Участието в тези пробни периоди е напълно безплатно за всички!

По време на цялата учебна година, за децата ще има поредица от приятелски футболни срещи и турнири, както и ще бъдат включвани в различни инициативи и участия заедно с първия отбор на Ботев, треньори и щаб. Най-талантливите деца ще имат уникалната възможност да бъдат промотирани в футболната академия.

Всички деца ще имат специално участие във всички клубни събития и дейности, включително придружаване на играчи до официалните мачове, участие в открити тренировки с професионалните играчи, забавни дни и много други.

Искате ли вашето дете да стане част от семейството на Ботев (Пловдив)?

Следвайте ни в социалните мрежи, за да научите най-актуалното около предстоящите събития и футболното училище!

Подобни статии

Top