Фьодор Емеляненко нокаутира Куинтън Джаксън и се сбогува с ММА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Легендарният руснак остави съперника си в клетката едва 2 минути и 44 секунди

Легендарният Фьодор Емеляненко се изправи срещу Куинтън Джаксън в главната битка на Bellator 237. Двамата се биха в тежка категория в Сайтама, Япония.

Легендата не даде никакви шансове на своя опонент и още от самото начало се нахвърли с удари върху него. Джаксън не заплаши с нищо руснака в тази среща.

Емеляненко оказваше постоянен натиск и успя да вкара силен десен на Куинтън, който се сгромоляса на земята и рефера спря срещата. Двамата изкараха в клетката само 2 минути и 44 секунди. Така с тази победа Последния император се върна на победния път, след като идваше със загуба от Раян Бейдър.

Фьодор успя да запише 3 победи с нокаут в първия рунд и 2 загуби с нокаут в своя престои при Bellator. В интервюто след срещата Емеляненко сподели, че се оттегля от ММА в Япония, където започна всичко за него. Той приключва славната си кариера с рекорд 39-6-1 в клетката.

От Bellator бяха планирали легендарния боец да направи три битки, след които да се оттегли, но плановете на руснака се промениха. Той все още има договор за две битки с тях и няма да може да се бие в друга организация ако реши, че иска да се завърне.

Подобни статии

Top