Габриела на свобода, ще се разписва в районното за юмручния удар

Нямало опасност да се укрие или да извърши друго престъпление

Пловдивският районен съд пусна с мярка „подписка“ 21-годишната танцьорка Габриела Медарова, която удари с юмрук в носа своя връстничка и колежка от ПУ „Паисий Хилендарски“. Съдия Димитър Кацарев се мотивира с това, че Медарова няма да се укрие, нито пък има данни, че ще извърши ново престъпление. Освен това нямало и достатъчно доказателства, че е ударила 21-годишната Катя Андреева, която празнувала в бар „Мегами рождения си ден.

Припомняме, че делото днес започна със скандал, след като журналистите бяха изгонени от съдебната зала.

Срам! Съдия изгони журналистите от мярката на Габриела Медарова (СНИМКИ)

Пред съда днес прокурорът настоя за решетки за танцьорката, помела преди месец 10 коли до комплекс „Оазис 4“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“.

Адвокатът й Орлин Търновалийски пък я защити, че не е искала да удари Андреева, а всичко е станало по случайност. На Медарова й прилошало, приятелят й я завел до тоалетната, а когато излизала оттам, залитнала и така се стигнало до удара. Според юриста на охранителните камери се виждала само ръката й, която нанася юмручния удар.

Танцьорката Габриела заби юмрук на момиче, отърва се с предупреджение

По думите му момичето приемало антидепресанти.

Самата Габриела пък отново, както и на предишните мерки в съда за колите, каза че съжалява и иска да се върне при родителите си (в момента тя живее в апартамента на баща си и майка си в „Тракия“), за да учи и работи.

След заседанието стана ясно, че в полицията не е правен тест за наркотици и алкохол на танцьорката в злополучната нощ  на 11 май, когато е станал инцидента.

Припомняме, че Медарова е ударила в тоалетната на бар „Мегами“ Катя Андреева, която чакала своя приятелка там. Момичето било прието в болница със счупен нос, стана ясно днес.

В понеделник Габриела бе арестувана и обвинена в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Срещу нея е образувано бързо производство, което трябва да приключи тези дни.

Арестуваха Габриела за юмручния удар

Подобни статии

Top