Гаджето на Емилиано Сала ще играе срещу Марица в Колодрума

31-годишната Луиза Унжерер пристига с френския Безие за мач от Група „А“ на Шампионската лига по волейбол

31-годишната волейболистка на френския Безие Луиза Унжерер е приятелката на загиналия футболист Емилиано Сала. Тя разказа, че е говорила с него часове преди самолетната катастрофа над Ламанша, в която той загина.

Луиза Унжерер заяви, че е видяла играча на Нант за последен път на рождения си ден – седмица преди трагедията. Тя добави, че са се запознали във Франция, където играха и двамата.

След като разбрала за фаталния инцидент, тя написала в социалните мрежи „Ще те обичам завинаги“, информира „Дейли Мейл“.

Луиза говори пред сайта „Глобо“ и сподели, че мечтата на Сала е била да играе във Висшата лига.

„Започнахме да си говорим през септември 2017 година. Той ми каза, че е много щастлив от факта, че се отправя към Кардиф.“

Когато идентифицират тялото му, тя написа: „Благодаря ти, че беше такъв, какъвто си! Исках да го намерят жив. Много хора ме питат за инцидента, изключително трудно е. Сала беше обикновен човек с чисто сърце, той нямаше лоши намерения“.

Либерото ще бъде в състава на на френския Безие, който на 20-и февруари гостува на ВК Марица в Колодрума. В първата среща във Франция „жълто-сините“ отстъпиха с 3:0, но сега ще гонят историческа първа победа в груповата фаза на Шампионската лига.

Подобни статии

Top