Галена разкри диетата си, вижте как отслабват звездите!

Отдавна всички се чудеха

как не само Галена, но и редица други певици, актриси и известни личности, успяха да се сдобият с наистина перфектни мерки. Изпълнителки шашваха с изумителни тела само месеци след раждането. Без нито една излишна тлъстинка по тялото си.

Е, оказа се, че не всички са платили хиляди, за да легнат под скалпела. А и действителност липосукцията не е решение, тъй като след нея килограмите може бързо да се възстановят.

Тайната на перфектните тела и отслабване на известните у нас топ гърли си има своето обяснение. При това по-простичко от очакваното.

Първа Галена признава, че това е супер мощна диета с уникален ефект, при която само за две седмици може да се свалят около 7 килограма. Диетата е дело на известния диетолог и фитнес инструктор Дейвид Кирш, с когото работят имена като Лив Тейлър, Наоми Кембъл, Хайди Клум и други.

При този режим няма глад и се яде пет пъти на ден, през три часа. Диетата е разделена на три етапа от по различен брой седмици. През първия етап не бива да се пият никакви спиртни напитки, както и да се приемат въглехидрати. Позволени са основно белтъчини като яйца, риба, пуешко, пилешко, гъби, орехи и немазни млечни продукти.

Вторият етап е малко по-обогатен и в него вече бихте могли да включим в менюто си малко картофи, пълнозърнести храни, плодове, малко мазнини и само веднъж дневно нещо малко и сладичко.

Този период трае също две седмици. Третият период е от четири седмици и няма строги ограничения. В него вече включваме забранените през първите два периода храни, но се стараем да са в минимално количество. Не бива да прекаляваме с тях, за да не провалим ефекта от диетата и усилията си.

“Сладките и вредни храни се хапват тогава, но ги приемаме като мъничък подарък. Две-три хапчици на ден, колкото да не се лишаваме от нищо. Повярвайте, че с полезното и здравословно хранене се свиква по-бързо от очакваното. И после сами ще се изненадате, че не ви се ядат вафли, чипсове, пържени картофи и прочие”, отбелязва чаровната Галена.

Източник: struma.bg

Подобни статии

Top