Галена с потресаващ порноклип (СНИМКИ)

Във видеото към песента #GiveMeLove – в превод „Дай ми любов“

изпълнителката еротично се натиска на две плюшени играчки. Галена не показва да има какъвто и да е било срам – разголва тялото си, изважда на показ задните си части и съблазняващо облизва пръстите на ръцете си, пише novini.bg.

Майката на две деца демонстрира различни сексуални пози в изпълненията с плюшените играчки.

Сюжетът на песента е, че Галена в петък е чакала любимия си мъж, за да се забавлява с него. Той не е дошъл и затова това тя търси утеха в мечките, които се докосват до изкушаващото ú и изгарящо за креватни подвизи тяло. Има момент, в който певицата дори симулира оргазъм от горещите действия.

Част от текста обяснява фриволното поведение на смядовчанката:

„Петък е, чакам те.

Няма те, а ми обеща

да не съм сама.

Не дойде, но поне можеше

да ми позвъниш, да ми обясниш.

Виж ме, за тебе облякох се днес,

за теб се гримирах, направих косите си, а къде си ти?“.

Коментарите за новия клип бяха изключително полюсни – от пълно одобрение до силно възмущение, че кадрите са вулгарни и развращават младото поколение. Не липсваха и такива, които се обявиха против Галена да е майка и да си развява задните части по телевизора.

Публичните сексуални изпълнения не са чужди на фолкаджийката. Нейната шеметна кариера в чалгата започна, след като на бял свят се появи неин порноклип. В скандалното видео Галена мастурбира във вана с вода, а след това прави орална любов на млад мъж.

През годините така и не стана ясно дали певицата сама си е пуснала порното в интернет, за да стане известна, или бивше гадже е решило да ú отмъсти. Факт е, че след сексуалните ú подвизи Галена стана най-известната родна фолкпевица.

 

Подобни статии

Top