Галена се мляска с колежка в заведение (СНИМКА)

Галена награби рапърката Диона и двете се разцелуваха пред стотици души в столична чалготека, пише novini.bg.

Дамите не показаха никакво смирение и пресъздадоха любовни сцени за кеф на мъжката аудитория. Лесбоцелувките аранжираха със страстни охкания и пъшкания, които препотиха загорелите студенти в заведението. Разрошените им коси, присвитите очи и разгорещените тела допълнително нажежиха обстановката.

И макар Диона да е представителка на хип-хопа, тя открито показа, че чалга ритмите не са й чужди. Младата девойка бясно кършеше тялото си в ритъм, мяташе кючеци и пушеше наргиле, за да е напълно в разбиранията на чалга културата.

Поведението й никак не се понрави на почитателите й, които са яростни критици на попфолка и не искат да виждат любимката си в подобно амплоа.

„Винаги съм държала да съм различна и откакто се помня, все съм дива и бунтарка. Докато моите приятели ходеха на чалга дискотека, аз бях в друго заведение и слушах Мишо Шамара. Имам много приятели в чалгата – с Галин сме близки, Галена много я харесвам. Разбрах, че е голяма глупост да има война между стиловете. Последната ми песен се пуска в чалга заведенията, което ме радва. Доказателство за липса на война са дуетите между чалга и рап изпълнителите“, коментира пред изданието Диона.

Подобни статии

Top