Ген. Мутафчийски: Мачкай, Кобра!

Шефът на Националния оперативен щаб е главен герой в нов виц, пуснат от самия Кубрат Пулев

Шефът на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски вече е главно действащо лице и в нов виц с най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Пулев. В социалните мрежи я пусна лично Кобрата – официалният претендент за световния пояс на IBF в тежка категория, който е притежание на британеца Антъни Джошуа.

„Генерале… Отивам да смааажа Джошуа“, казва Кубрат Пулев.

„Мачкай, Кобра!“, одобрително му отговаря генерала, който му разрешава да наруши дори карантината и извънредното положение, но да донесе световната титла на всички българи.

Именно пандемията от COVID-19 отложи битката, която бе насрочена за 20 юни на „Тотнъм Стейдиъм“ в Лондон, за 25 юли на същото място.

 

View this post on Instagram

 

I’M READY FOR BATTLЕ 🥊 Въпреки най-трудната борба на човечеството до момента и подценяването на последствията за света от коронавируса, ние ще бъдем принудени да се научим да живеем по нов, не толкова приятен начин, от който милиони души по света ще бъдат меко казано нещастни. Въпреки трудностите, ние трябва да открием нови възможности да се усмихваме, да преобразуваме така живота си, че напук на всичко неприятно, да останем щастливи и да вярваме в по-доброто бъдеще и че всичко това, в крайна сметка, е за добро! Именно за това, въпреки моя реален поглед над ситуацията, аз силно вярвам, че може да се осъществи мач за световна титла на новата дата 25-ти юли. Да докажем, че ние, хората, сме бързо приспособими, супер гъвкави, с неограничени възможности и сме по-силни от един вирус! Аз лично ще бъда изключително приятно изненадан, ако мача се осъществи на тази дата! Това ще ми докаже, че можем да бъдем единни и да живеем и работим в синхрон и че може би не сме толкова назад с мисленето! #boxing #london #fights #faith #sports #world #fit #sofia #bulgariaofficial #bułgaria #power #energy

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev) on

Подобни статии

Top