Георги Аргилашки: Ще бием с 2:0 на „Лаута“ (ВИДЕО)

Вратарят на Ботев е сигурен, че и без Тодор Неделев „канарчетата“ имат сили да си върнат за загубата във финала за Купата на България

Вратарят на Ботев (Пловдив) Георги Аргилашки коментира предстоящото дерби с Локомотив (Пловдив) в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT.

„Знам какво означава Ботев за хората от града. Не показахме добри игри, градим нов отбор, с нов треньор, с нови изисквания. Ще подобряваме играта си, имаме една суха мрежа от началото на сезона, в контролите бяхме много добре в защита, в мачовете головете, които получихме бяха от индивидуални грешки. Победата над Витоша ни даде самочувствие, трябва да покажем добра игра и да победим Локомотив“, коментира вратарят Аргилашки.

„Късметът не беше на страната на Ботев в двубоя за Купата, мачът е със специален заряд, в този мач няма фаворит. Доста силно играят, играха и силно в Европа, изградиха и силен отбор. За един вратар най-опасният играч е нападателят. Димитър Илиев се представя доста добре, опасен е.

Имахме малко проблеми в отбраната, защитниците пред мен са много добри футболисти, трябва да се напаснем към изискванията на новия треньор. Тренировките са тежки, но доста динамични, тренираме с настроение и нещата са ок. Тодор Неделев ще липсва, но имаме и други добри футболисти, които трябва да се раздадат на максимум, за да компенсираме неговата липса. Очаквам Ботев да победи с 2:0“, каза още вратарят Аргилашки.

Подобни статии

Top