Георги Дерменджиев посреща Коледа в Дубай (СНИМКИ)

Националният селекционер, съпругата му Марияна и по-малкия син Георги се наслаждават на ваканция сред лукс и пясъците на пустинята

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев се отдаде на отдих по време на коледните празници в Дубай, където вероятно ще посрещне големия християнски празник. Това става ясно от серия публикации на съпругата му Марияна във „Фейсбук“. Двамата са придружени и от по-малкия им син Георги, пише „Марица“.

Специалистът, който на 4 януари ще навърши 65 години, събира сили за предстоящия важен плейоф за националния отбор през март, когато приемаме Унгария в битка за възможност за участие на Евро 2020.

В Дубай Георги Дерменджиев и семейството му се наслаждават на лукса в емирството, но не пропуснаха възможността да посетят пустинята, да участват на сафари в пясъците и да се повозят на камили.

Както е известно, важният плейоф с Унгария ще се играе на 26 март 2020 г. на националния стадион „Васил Левски“. Преди това на 26 февруари националите имат контрола с Беларус. При успех над унгарците, ще срещнем победителя от мача между Исландия и Румъния за място на европейското първенство.

Подобни статии

Top