Георги Гергов: Повече работа и по-малко приказки!

Николай Радев, Нина Чавдарова и Атанас Петков са новите заместници на Гергов

Уверен съм, че с новия Градски съвет можем да работим в абсолютен синхрон. Винаги сте добре дошли при мен по всяка тема и по всеки въпрос за благото на хората. Трябва да работим и да се готвим за сериозна битка. Вярвам във вас!

Това заяви лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов на първото заседание на новоизбрания пленум. То се проведе миналата вечер при стриктно спазване на мерките за епидемиологична обстановка. Ръководният орган на БСП – Пловдив прие структура и правилник за дейността си, като подкрепи единодушно и предложеното от председателя Изпълнително бюро. В мандат 2020-2024 година Георги Гергов ще работи с оперативен екип, в който влизат районните председатели и председателите на хоризонталните структури, като ще разчита на трима заместници – Атанас Петков, Николай Радев и Нина Чавдарова.

Трябва да убедим обществото, че сме партия на народа, че БСП има кауза и цели. Няма значение какво мислят за нас опонентите, нека не ни подценяват! Сега е важно да покажем сила, воля и лице, за да отстоим всичко, което искат хората„, посочи Георги Гергов. Той нареди нито един сигнал, нито една позиция на редови социалист да не остава без разглежданe. По хоризонталата и вертикалата всичко трябва да стига до Градския съвет, за да има реакция.

1 2

Подобни статии

Top