Георги Илиев: ЦСКА е фаворит като Ботев миналата година

Насреща обаче отново е Локомотив, коментира футболистът с най-много мачове в елита и шампион с „черно-белите“

Играчът с най-много мачове в българския елит Георги Илиев коментира предстоящия финал за Купата на България и заяви своите предпочитания за краен победител.

„Очаквам да се получи интересен мач. И двата отбора имат класни футболисти, които са способни да направят вълнуващ финал. Като цяло очаквам динамичен мач, в който футболистите на терена се раздават докрай“, заяви Илиев пред „Меридиан мач“.

„Не вярвам в играта на Локо да има и частица от това, което тимът показа в Разград, и въобще от начина, по който изглеждаше там. Във въпросния мач на едни футболисти им бе дадена почивка, а други играха по едно полувреме. Не вярвам да има негативен ефект. Сега е финал, един-единствен мач, в който психиката е по-важна. Това 1:6 няма да се отрази на отбора“, добави Илиев.

„На хартия ЦСКА е фаворит. Може би имат предимство преди двубоя. Но това няма да значи нищо по време на мача. Във футбола не винаги фаворитът печели. Миналата година Ботев беше фаворит, но Локо грабна Купата.“

„Ще стискам палци за Локо (Пловдив). Доскоро играх там и усетих огромното уважение на всички и клуба към мен. Оставих много приятели на „Лаута“. Естествено, че ще бъда за Локо. Не мога да се нагърбя с конкретна прогноза, надявам се и очаквам да стане хубав мач, след който всички странични наблюдатели да са доволни“, завърши бившият футболист от шампионския отбор на „смърфовете“.

Подобни статии

Top