Георги Иванов – Гонзо е новият спортен директор на Локо!

Легендата на „черно-белите“ и на Левски изгледа мача в Страсбург в компанията на собственика Христо Крушарски, Чавдар Цветков, Христо Бонев – Зума и Атанас Узунов

Бившият наставник на Левски и Черно море Георги Иванов – Гонзо е новият спортен директор на Локомотив (Пловдив), съобщи gong.bg. Съветникът Чавдар Цветков, който бе на този пост, съобщи новината.

43-годишният пловдивчанин заемаше този пост и в Левски в последните години. Освен че е юноша на „смърфовете“, Гонзо има и прекарани четири сезона като професионалист на „Лаута“, където отбеляза 16 гола в 64 мача между 1993-а и 1997-а година.

Както е известно, „смърфовете” преустановиха европейското си участие в Лига Европа, след като допуснаха две загуби от Страсбург с по 0:1 в третия кръг от надпреварата.

Гонзо бе част от „черно-бялата“ делегация за реванша срещу французите, след като изгледа дуела на „Стад дьо ла Мено“ на живо от трибуните в компанията на собственика Христо Крушарски, Чавдар Цветков, Христо Бонев – Зума и Атанас Узунов. За последно юношата на Локомотив (Пловдив) води отборът на Черно море, но през есента на 2017-а година бе освободен от шефовете на „моряците“ поради незадоволителни резултати.

„Георги Иванов – Гонзо е новият спортен директор на Локомотив Пловдив“, отсече Чавдар Цветков.

Гонзо веднъж бе назначен за старши треньор на „черно-белите“ от Веселин Марешки сред като бе уволнен Емил Велев – Кокала, но дейността му продължи само един ден.

Подобни статии

Top