Георги Иванов: Нямам никакво намерение да оставам селекционер - DC news

Георги Иванов: Нямам никакво намерение да оставам селекционер

Кандидатите за поста са 20-30, да не говорим, че имаме общо 600 с лиценз, заяви Гонзо на Летище София

„Не съм искал да поемам отбора, така се случи. Загубихме два мача и Ясен Петров напусна. След като се приберем, ще говорим за селекционерския пост. Нямам никакво желание да съм аз. Обсъдени са имената на 20-30 човека. Има 600 души с лиценз. Ще избираме. Колко са качествени е друга тема“, обяви временният треньор на националния отбор Георги Иванов-Гонзо преди заминаването на отбора на България за Гибралтар. Двубоят с аутсайдера в групата е утре от 21:45 часа.

„В двата мача до момента отборът не стоя добре, трябва да променим това. Трябва футболистите да изпитват удоволствие. Защото това беше мъка не само за тях, но и за феновете. Категорично заявявам, че няма да играем така“, обяви още техническият директор към БФС.

„Отиваме за победа, футболистите, които играят в националния отбор винаги трябва да излизат с тази мисъл. Нормално е да е тежко, когато загубиш така, но всички ние сме професионалисти и гледаме напред“, продължи Гонзо.

„Доминик Янков и Ради Кирилов са контузени и ги освободихме. Болките в глезена на Йомов започнаха да отшумяват“, завърши Георги Иванов.

Крилото на Славия и полузащитникът на Лудогорец имат травми, които ще им попречат да вземат участие в предстоящите срещи. На техните места няма да викани други играчи.

Подобни статии

Top