Георги Самуилов бесен, че Ботев няма да играе в Лига Европа

По този начин клубът се лиши от 240 хиляди евро и от голяма радост за феновете, президентът категорично се оттегля на 21 август

Президентът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов е бесен след снощната загуба от Славия с 1:2, която лиши неговия тим от участие в турнира Лига Европа. Това е заявил той на треньорите на отбора.

Самият Самуилов не си вдигаше телефона, съобщава „Блиц“. Той много искал Ботев да играе в Лига Европа, за да има огромна радост за феновете. Сега след загубата, президентът на клуба обмислял още по-категорично да се оттегли от поста – пък и в касата на клуба няма да влязат 240 хиляди евро от УЕФА, а ще отидат при „белите“.

„На 21 август 2020 г. е свикано акционерно събрание, на което ще бъдат взети важни решения, вкарани нови хора и нова енергия за бъдещето на Ботев (Пловдив). В края на този месец, след карантината ми, ще обявя намеренията си“, обяви наскоро Георги Самуилов.

Той заяви, че смята да се оттегли от председателското място в Съвета на директорите на клуба след приключването на сезона. По думите му клубът се намира в добро състояние и е време за нов етап на управление.

Подобни статии

Top