Георги Самуилов говори насаме с футболистите!

Капитанът Лъчезар Балтанов се завърна в групата на „канарчетата“ за гостуването във Враца

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов проведе днес разговор насаме с футболистите преди заминаването им за Враца. В съблекалнята не присъстваха старши треньорът Желко Петрович и спортният директор Адалберт Зафиров. Предполага се, че бизнесменът е говорил отново за желанието си да види себераздаване и коренна промяна в играта на отбора, който се намира в момента на назавидното 12-о място с 9 точки, колкото има и предпоследният Царско село.

В същото време старши треньорът Желко Петрович определи група от 17 футболисти за предстоящото гостуване във Враца. „Канарчетата“ гостуват на Ботев (Враца) в среща от 12-ия кръг на Първа лига. Мачът е в събота от 15:00 часа, а главен рефер ще бъде Николай Йорданов.

Извън групата останаха Антонио Вутов и Радослав Терзиев. В състава се завръща капитанът Лъчезар Балтанов, който пропусна домакинството на Славия заради контузия.

Ето и групата на „жълто-черните“:

Георги Аргилашки, Янко Георгиев, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Филип Филипов, Еберт Кардосо, Лазар Марин, Родни Клустър, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Александър Тонев, Лъчезар Балтанов, Марко Перван, Станислав Шопов, Фернандо Виана

Снимка: plovdivnews.bg

Подобни статии

Top