Георги Самуилов отговори на протестите на феновете

Собственикът на Ботев (Пловдив) ги призова към мъдрост и разум, стадионът ще бъде завършен единствено по правилен и законен начин

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов отговори официално на протестите на феновете и на подозренията им, че той иска да заграби за личните си интереси стадион „Христо Ботев“. Както е известно, бултрасите вече направиха едно шествие пеша и едно автошествие, като призоваха и държавното и общинско ръководство за бързи действия по проблема.

Ето официалното обръщение на Георги Самуилов:

„Уважаеми ботевисти,

През изминалите дни в публичното пространство ръководството на клуба в мое лице е обект на несправедливи атаки и остри критики. Поставя се под въпрос ангажираността ми с каузата ПФК „Ботев Пловдив“ от тези, благодарение на които най-старият футболен клуб в България беше докаран почти до колапс.

За мен първостепенна задача продължава да бъде запазването на положителната атмосфера в клуба, изграждането на силна екипност и заздравяване на колектива. Това е дълъг процес, който изисква търпение, а видимите резултати идват след време.

Заедно с членовете на ръководството продължаваме да работим за завършването на строежа на клубния стадион, но това може да стане само по правилен и законен начин. Няма място за компромиси, когато става въпрос за дома на ПФК „Ботев Пловдив“.

С всяването на изкуствено напрежение и прокарването на изфабрикувани внушения се цели единствено да бъде разрушено постигнатото досега. В противен случай ще преосмисля моите действия!

Вярвам във вашата мъдрост и разум!

С уважение,

Георги Самуилов“

Подобни статии

Top