Георги Стаменов: Заедно променяме града за добро

Структурата на ГЕРБ в район „Централен“ отчете добри резултати

„Благодаря Ви, че за пореден път имаме възможността да се съберем да отбележим една щастлива победа за Пловдив, една голяма победа за ГЕРБ.“ С тези думи ръководителят на районната структура на партията и кмет на район „Централен“ Георги Стаменов се обърна към членовете на организацията. Той изказа огромната благодарност на народните представители от 16-ти МИР – Пловдив-град и предаде посланието на областния координатор на ГЕРБ Иван Тотев.

„Благодаря от името на г-н Тотев и на ръководството на партията в Пловдив за положения труд. Искам да предам призива му винаги да бъдем заедно – заедно да се изправяме пред трудностите, заедно да бъдем в щастливите моменти и заедно стъпка по стъпка да променяме града ни за добро. Постиженията са видими и всеки един от нас има заслуга за това развитие“, заяви още Стаменов.

Председателят на Общинския съвет Александър Държиков подчерта на свой ред, че и шестте районни организации в Пловдив са сплотени и за това резултатите са високи. „Ние работим не само по време на изборите, изпълняваме ангажиментите си и за това резултатите са впечатляващи“, заяви той и не пропусна да предаде специални поздрави към членовете от името на кмета Здравко Димитров.

 

Подобни статии

Top