ГЕРБ избра кандидатa си за кмет на Асеновград

Христо Грудев

Д-р Христо Грудев е кандидатът  на ГЕРБ за кмет на община Асеновград.

Общинската структура на партията избра последния ден, за да се регистрира официално за участие в местните избори. Д-р Грудев ще бъде и водач на листата за общински съветници от партията.

„Подготвени сме да спечелим изборите“, каза д-р Христо Грудев. „Стараем се да надграждаме, направили сме професионален анализ на ситуацията в община Асеновград.“  По думите му общината е в изключително тежко финансово състояние, заради взетите дългове и наложени корекции по проекта за Воден цикъл. Грудев определи следващия кметски мандат като “ тегав“.

„Има много неща да се правят и то в спешен порядак. Банките  не чакат, а животът на обикновения човек върви и хората искат нещата да се случват, а средата му за живот да е добра.“

ГЕРБ влиза  с пълна листа за общински съветници. Христо Грудев обясни, че в нея са включени подготвени, компетентни и разпознаваеми личности. „Вече знаем и можем“, заяви д-р Грудев.

До момента за участие в изборите на 27 октомври са се регистрирали 8 политически партии, 2 инициативни комитета и две местни коалиции.

Осем са кандидатите за кмет на община Асеновград няколко часа преди официално да бъде обявен краят на срока за регистрация. В  битката за кмет на Асеновград влизат д-р Емил Караиванов от БСП за България, Паскал Терзиев от местна коалиция „СДС-БСДП“, Ферди Кадир от ДПС, Милко Милков от местна коалиция „НФСБ-ВМРО“, Христо Бозов, издигнат от „Воля(АБВ), Дамян Борисов- „Демократична България- Обединение“.

 

Подобни статии

Top