ГЕРБ-Пазарджик с трогателно писмо до Изпълнителната комисия на партията

Още напуснаха ГЕРБ в Пловдив

Откритото писмо е разпратено не само до медиите в Пазарджик, но и до пловдивските

Бивш оргсекретар и членове на ГЕРБ-Пазарджик разпространиха до медиите открито писмо, изпратено до Изпълнителната комисия на партията. В него те се оплакват от резултатите, които партията на Бойко Борисов е постигнала на местните избори в Пазарджик.

Според Георги Йорданов (бивш оргсекретар на ПП ГЕРБ в Пазарджик), Йордан Ташев, Димитър Александров и др. загрижени за състоянието на ГЕРБ в града, изборният резултат на партията е „позорен“. „По-слабо ГЕРБ тук не се е представяла от създаването си до момента – цели 4 избора за кмет на общината“, пишат те.

Вижте и цялото писмо:

ОТКРИТО ПИСМО            

От учредители на Гражданско сдружение и в последствие на ПП ГЕРБ в Пазарджик през 2006 – 2007 г.

ГОСПОДА,

Резултатите от отминалите местни избори са ясни.

Време е за анализи и оценки на работата по места.

Като създатели и учредители на ПП ГЕРБ в Пазарджик преди повече от 12 години, се обръщаме към Вас за да споделим болката си и огорчението от поредния провал на ръководената от г-н Найден Шопов областна структура на партията.

В Пазарджик сме трети на вота за кмет, който резултат намираме за позорен!

По-слабо ГЕРБ тук не се е представяла от създаването си до момента – цели 4 избора за кмет на общината.

От 12 общини ние имаме наши кметове само в Брацигово, Велинград, Панагюрище и Лесичово. В Септември коалицията беше от 4 партии. Загубихме Пещера, а в Белово сме дори трети. Въобще не отваряме дума за представянето в Батак, Ракитово, Стрелча… В половината села от Пазарджишка община управляваща партия като ГЕРБ нямаше кандидат-кметове.

Очевидно е, че областната структура не работи добре, което е видно и от крайните резултати, които са най-реалният измерител. Смятаме, че липсва и обединителната фигура начело на партията в Пазарджик.

Найден Шопов не е скандален или морално укорим човек, но явно не става за отговорния ръководен пост, който заема от вече много години.

Стара максима е, че когато един отбор губи постоянно –  водачът му задължително се сменя.

Очакваме промяна, която явно трябва да се направи „отгоре”.

Видно е, че ръководството на местната областна структура не смята и този път да поеме своята отговорност/вина за крайният резултат, подавайки оставката си.

С уважение: Георги Йорданов (бивш оргсекретар на ПП ГЕРБ в Пазарджик), Йордан Ташев, Димитър Александров и др. загрижени за състоянието на ГЕРБ в Пазарджик

Подобни статии

Един коментар

  1. Иван Стойчев написа:

    ГЕРБ – Пазарджик…? Бойко е прав и го каза в национален ефир…..- Там където имаме слаби структури, загубихме!!! В Пазарджик това бяха поредни загубени избори. НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ! И НЕ Е САМО НАЙДЕН ШОПОВ !!!!!!!!!!!
    МНОГО ХОРА, КОИТО НЯМАТ ЦЕННОСТИ И КАЧЕСТВА СЕ НАКИЧИХА НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ ПО СТРУКТУРИТЕ. СЪЩИТЕ СЪС СВОЯТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И ДЕМОНСТРИРАНА НАГЛОСТ ОТВРАТИХА ПО МЕСТА МНОГО ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ АКТИВИСТИ НА ПАРТИЯТА . БЕЗПРИНЦИПНИТЕ В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ КАНДИДАТУРИ ЗА КМЕТОВЕ, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И КАНДИДАТИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ИЗБОРИ, КОИТО БЯХА НОМИНИРАНИ И НАЛАГАНИ НАКАРАХА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ГЕРБ В ПАЗАРДЖИК ДА ГЛАСУВАТ ЗА КАНДИДАТИ НА ДРУГИ ПАРТИЙ. ТАКА ЧЕ,… ГЕРБ ПАЗАРДЖИК…???

Top