ГЕРБ-Пловдив настоява за спиране на проекта за пробива на Водната палата - DC news

ГЕРБ-Пловдив настоява за спиране на проекта за пробива на Водната палата

От партията в Пловдив искат извънредна сесия по темата

На свое заседание на Ръководството на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив–град  взе решение да възложи на общинските съветници от групата на  ГЕРБ да инициират извънредна сесия със следния дневен ред:

1. Представяне на проекта, кореспонденция с фирмата- изпълнител, строителни книжа и разрешителни за „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

2. Представяне на кореспонденция с Управляващия орган на ОП РР относно възможни финансови корекции при изпълнение на проект „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

3. Представяне на протоколи от обсъжданията от Обществения съвет, създаден от ОбС – Пловдив, за контрол на разходването на средствата от заема по „Фонд за устойчиви градове“. Представяне на протоколите от обществените обсъждания за заема, финансиращ изпълнението на проект за „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III  Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

4. Вземане на решение за преустановяване на изпълнението до изясняване на всички факти и обстоятелства относно пълнотата на строителната документация за цялостното изпълнение на проект „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

Политическа партия ГЕРБ като най-голямата политическа  партия в град Пловдив е силно ангажирана с развитието и подобряване на качеството на живот в града ни. За нас общественият диалог е от първостепенно значение, още повече когато той касае бъдещето на нашия любим град. Призоваваме общинските съветници от други партии да подкрепят нашата инициатива.

Подобни статии

Top