Гери-Никол блокира централен булевард в столицата, за да си купи кафе

Певицата се вози в бронирано „Ауди“

Участничката в „Като две капки вода“ се е взела прекалено насериозно. Миньончето от Варна се е помислило за голямата звезда – дотолкова, че да си позволи да задръсти движението в София – бул. „Цариградско шосе“, пише HotArena.

Не е тайна, че ексцентричната изпълнителка е щерка на небезизвестния Николай Георгиев – Ники Цайса – изпечен тарикат още от 90-те години. Снобарията яко е треснала варненската фамилия, след като таткото, който държи финансовото кранче на наследничката си, ú е купил бронирано Ауди, с което певицата обикаля столицата.

Чудно кой ли има зъб на Гери-Никол и от кого точно се пази чрез здравите няколкопластови прозорци, които осигуряват надеждна защита срещу стрелково оръжие, чудят се фотографите на в-к „Ретро“.

Въпреки че все още няма шофьорска книжка, 19-годишната певица разполага с три автомобила в автопарка си, издават запознати.

Преди година шофьор я возеше с джип „Порше Кайен“, а докато вървяха „Капките“, Гери редуваше два модела Ауди. Бронираното е А4, а другото – А6, с което нафуканата варненка спря по средата на „Цариградско шосе“. Това се случи след една от последните репетиции на имитаторското предаване, което приключи в понеделник.

Шофьорът си позволи да извърши брутално нарушение. На спирка на градския транспорт драйвърът, чиято книжка си е за отнемане, спря Аудито между дясната и бус лентата, така че да препречи пътя на автобусите по линия „Младост“ – Централна гара.

Клаксоните на превозните средства по никакъв начин не смутиха наглия шофьор, нито Гери, която чакаше в колата кафето си. Заради опашката на лавката движението бе затруднено около 7-8 минути.

Подобни статии

Top