Гери-Никол: Не оправдавам „фалшивки“, в които се говори за арест

В специално писмо, разпространено до медиите скандалната поп изпълнителка обяснява истината за „ареста“ си в Париж

“ През последните дни „новините” около моето име зачестяват като количество, а качеството им вече е извън всякакви граници за достоверност. И въпреки личното ми убеждение, че няма „лоша” реклама, когато във „фалшивките” се споменават думи като арест и нарушаване на обществения ред, не мога да не ги опровергая.

Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва, докато колите са спрени на светофара и приключва /както е видно и от клипа/ с пускането на движението.

Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е публикуван, защото отразява нашето добро настроение в този миг / което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите/. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своето добро прекарване в града на любовта.

Обръщам се към медиите, които публикуваха тази невярна информация с надеждата, че сега, когато знаят истината, ще публикуват и нея. Това би било едно честно поведение в такъв случай.

Оставам на разположение на всички медии, желаещи да публикуват истината и с огромно огорчение към тези, които за да разнообразят скучните си страници и предавания са се оповали на невярна информация.

 

Днес излезе информация, че поп изпълнителката Гери-Никол и нейна приятелка са били арестувани в Париж. Повод за ареста е техен танц (т.нар. „туърк“) пред Айфеловата кула по средата на пътя, докато покрай тях преминават коли.

Подобни статии

Top