Гери-Никол се връща в клас (СНИМКИ И ВИДЕО)

Младата певица Гери-Никол влиза отново в класната стая

Само че е самата тя, а нейният образ върху ученически ранички, чанти, тетрадки и други школски пособия.

Скандалната 20-годишна изпълнителка представи в официалните си профили в социалните мрежи собствена колекция от различни училищни помагала.

„С удоволствие ви представям колекцията ми BACK TO SCHOOL & BE COOL , която направих с много любов за вас! ❤️???????? Колекция: сет от 3 чанти #NapraoGiUbivam и сет от 6 различни дизайнерски тетрадки ????. Всички артикули са създадени по мой собствен дизайн“, написа Гери-Никол във Фейсбук.

Коментарите на потребителите обаче са негативни

Явно това, че Гери-Никол доскоро е търкала чиновете в клас много ѝ помага, за да уцели ученическия тренд. Не е така обаче с родителите на тийнейджърите. Според коментарите под постовете ѝ, те са гневни от това, че артикулите са прекалено скъпи за българския джоб. И не само…

„Не че нещо ама с тия цени тетрадките ще си ги гледаш само ти 😂 родителите нямат пари за учебници и масово се купуват втора ръка, а ти продаваш 4 тетрадки за 85 лева?! Кой ще поръча!? алооо трагедия“, пише потребителка във Фейсбук.

„Момиче 150 лева за неква раничка….Уби ме направо….Тея пари ги нямаш за нищо ЕВАЛА!!  😑Учебниците са важни не 5 парцаливи тетрадки и една папчица с ластиче (която на пазара е 2 лева) и колко пари бяха тия глупости 85 лева …..Божееее!„, добавя друга.

„85 лева за 4-5 тетрадки… Ами ако са позлатени, не знам, може някой да се навие … Но едно нормално семейство за 85 лева купува и раничка ,и тетрадки и, и училищни пособия, също и дрешки. Ако за теб 85 лв. са жълти стотинки хората работят по 8 часа за 30 лева. Със сигурност богаташките дечица ще си купят от скъпарските ти продукти, но едно нормално семейство само ще се присмее на умната ти главица да сложиш такива цени за тетрадки“, пише ученичка, а друга допълва:

1 2

Подобни статии

Top