Германски хор празнува рождения си ден в Пловдив

Акапелният поп-рок хор „Right Here“ празнува 4-та годишнина в родния град на своята диригентка

„Right Here“ е млад акапелен поп и рок хор, основан през 2015 година в Бон, Германия. По състав е многолика група с около 50 изпълнители от всякаква възраст. Ентусиазираните членове на формацията са решили 4 – годишнината от създаването на хора да отбележат точно пред пловдивската публика, защото това е родния град на тяхната диригентка.

Концертът е на 24.08.2019, от 20:00 ч. в Културен Център „Тракарт“, Археологически подлез, с вход свободен (молба за доброволно дарение).

Репертоарът на „Right Here“ е разнообразен и „груув“-ен. С особено удоволствие пеят  песни, аранжирани специално за тях. Наред с това на техния концерт очаквайте изпълнения на „Love Long Distance“ от Gossip, „Brave“ от Sara Bareilles, „Friday I’m in Love“ от The Cure и други.

Тяхната ръководителка, диригентът Вера Георгиева, съчетавайки забавното със сериозното постоянство в работата, стимулира обичта на формацията към хоровото пеене. Отплата за колективният им труд е наслаждението на публиката от изпълнението на техните песни.

1 2

Top