Гласувайте за най-добър футболист и най-переспективен млад играч на Марица - DC news

Гласувайте за най-добър футболист и най-переспективен млад играч на Марица

Вижте правилата, победителите ще бъдат обявени на 31 декември

Привържениците на Марица (Пловдив) за поредна година ще могат да гласуват за Най-добър футболист за 2020 година, както и за Най-переспективен млад футболист. По традиция анкетата ще се проведе в два етапа.

Ето и регламента:

НАЙ-ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НА МАРИЦА ЗА 2020

До 23 декември (сряда) можете да посочите в коментарите си под публикацията на Фейсбук страницата на клуба тримата най-добри футболисти на Марица през годината, номинирайки ги. Така ще бъдат излъчени тримата състезатели, които са събрали най-много номинационни гласове. За един от тях ще можете да гласувате във втория етап. Той ще стартира след Коледа, а победителят ще стане известен на 31 декември.

Футболистите, които номинирате трябва да са изиграли поне 1/3 от мачовете през годината. Може да гласувате всички, но само по веднъж!

НАЙ-ПЕРСПЕКТИВЕН МЛАД ФУТБОЛИСТ  ЗА 2020 :

Победителят в тази категория ще бъде обявен заедно с победителя от другата на декември. Той ще бъде излъчен чрез гласуване на членовете на своеобразна комисия, в чиито състав ще бъдат треньори от представителния тим и школата и ръководители на клуба. Феновете също ще имат свои представители.

Всеки един член ще посочи трима футболисти до 21 години, които са играли за представителния тим през годината и са юноши на Марица, съответно на първо, второ и трето място, според тях. Първото място носи 3 точки, второто – 2, а третото – 1. Събралият най-много точки ще бъде обявен за най-перспективен млад футболист на Марица за 2020 година. Промяната в регламента в тази категория, спрямо миналата година, се дължи на големия „приятелски“ вот, който пречи на обективността.

Победителите в двете категории ще бъдат наградени по време на зимната подготовка на представителния тим през месец януари.

Подобни статии

Top