Гледайте денонощно как върви работата по стадион „Христо Ботев“ (НА ЖИВО)

Така всеки фен може да следи 24/7 какво се случва на „Колежа“

Сдружение ПФК Ботев пусна денонощен стрийм на живо от строежа на стадион „Христо Ботев“. Това се случи снощи на култовите час и дата в 19:12 часа на 19.12.

По този начин всеки привърженик на отбора ще може да наблюдава в реално време развитието на строителството – по всяко време на денонощието.

По традиция всяка година на 19 декември от 19:12 часа ръководство, футболисти и фенове вдигат празнична наздравица на коледното тържество на клуба, но заради мерките срещу COVID-19 тази година е доста по-различна.

Ето какво обявиха официално от Сдружение ПФК Ботев:

„На свещената за всички ботевисти дата 19.12. точно в 19:12 часа в официалния YOUTube канал на „Ботев Пловдив“ АД бе пуснат стрийминг на живо от строителните дейности на „дома“ на канарите – Колежа. Инициативата е на Сдружение „Професионален футболен клуб Ботев Пловдив“.

По този начин всеки привърженик на отбора ще може да наблюдава в реално време развитието на строителството – по всяко време на денонощието“.

Сдружението изказа специална благодарност на Васил Киризиев, Росен Димитров и Ралица Крайчева за осъществяването на идеята.

Подобни статии

Top