Бойко Борисов отказа акциите на Левски! (ВИДЕО)

Сашо Диков влезе в ролята на куриер на Васил Божков, премиерът не се появи, ето какво казаха прессекратарката му и Красен Кралев, Цветомир Найденов с нови разкрития

Журналистът Сашо Диков, който се яви като представител на бизнесмена Васил Божков, връчва акциите на ПФК Левски на премиера Бойко Борисов в Министерски съвет.

По-рано тази сутрин „Нове Холдинг“ с писмо до медиите обяви, че бизнесменът прехвърля акциите именно на министър председателя.

Сашо Диков изчака половин час, заобиколен от множество журналисти, като отговори на всичките им въпроси. Малко преди  09:30 часа на вратата се появиха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и шефът на пресслужбата на премиера Севдалина Арнаудова.

„Бойко Борисов отказва да приеме акциите. Редно е акциите да бъдат предадени в ръцете на феновете. Това сега е опит да се политизира ситуацията. Помагали сме на много клубове. Знаете какви средства се додаха на пловдивските отбори за стадиони. Назначенията в Спортния тотализатор нямат нищо общо с желанието да се помогне на Левски (б.р. Гошо Гинчев).

Акциите трябва да ги върнете на тези, които са ви ги предали, не може да ги оставите тук“, заяви Красен Кралев.

„Бойко Борисов се крие“, отсече Сашо Диков.

След това той ги отнесе на „Герена“, за да ги връчи на изпълнителния директор на „сините“ Павел Колев.

Подобни статии

Top