Гледайте победата на Ботев с 2:0 в пловдивското дерби на „Лаута“ през 2015 (ВИДЕО)

Мачът трябваше да се играе на 8-ми март, но заради падналия сняг се проведе с 48 часа по-късно, Балтанов и Васев вкараха головете срещу Локо

Екипът на Botev Media продължава рубриката си, в която ви припомня някои от най-емблематичните мачове на Ботев (Пловдив) за последните 10 години.

 

View this post on Instagram

 

Екипът на Botev Media продължава рубриката си, в която ще Ви припомни някои от най-емблематичните мачове на Ботев (Пловдив) за последните 10 години. Този петък (24.04) от 17:00ч. ще можете да наблюдавате победата на Ботев с 2:0 над Локомотив (Пловдив). Мачът от 21-ия кръг на Първа лига се игра на 10.03.2015г. на стадион „Локомотив“ в Пловдив. По програма двубоят трябваше да се проведе на 8-ми март, но заради падналия сняг срещата се състоя 48 часа по-късно. Головете за „канарчетата“ реализираха Лъчезар Балтанов и Божидар Васев. Под Livestream ще можете да споделяте вашите емоции и спомени от победата на „жълто-черните“, дошла под ръководството на Петър Пенчев. #botevreplay #botevplovdiv #lokomotivplovdiv

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) on

Днес от 17:00 часа ще можете да наблюдавате победата на Ботев с 2:0 над Локомотив (Пловдив). Пловдивското дерби от 21-ия кръг на Първа лига се игра на 10.03.2015 г. на стадион „Локомотив“ в Пловдив.

По програма двубоят трябваше да се проведе на 8-ми март, но заради падналия сняг срещата се състоя 48 часа по-късно. Головете за „канарчетата“ реализираха Лъчезар Балтанов и Божидар Васев.

Под Livestream ще можете да споделяте вашите емоции и спомени от победата на „жълто-черните“, дошла под ръководството на Петър Пенчев.

Подобни статии

Top