Глоби до 1000 лв. за 55 души, били на частно парти с Милко Калайджиев (СНИМКИ) - DC news

Глоби до 1000 лв. за 55 души, били на частно парти с Милко Калайджиев (СНИМКИ)

Два акта с глоби за общо близо 7000 лв. за собственика на заведението, където се е вихрел нелегалният купон

Незаконни партита и неправомерно отваряне на две заведения установиха тази нощ контролните органи в Пловдив, съобщиха от Областна администрация.  След сигнал на граждани и направена проверка в известен рибен ресторант е констатирано голямо празненство с над 50 души и с участието на фолкзвездата Милко Калайджиев.

Полицията прекъснала нелегалното частното парти за рождения ден на собственика.  Всички участници в партито ще бъдат глобени, както и собственикът на заведението, нарушил заповедта на здравния министър и решенията на Областния кризисен щаб, обяви областният управител и председател на Щаба Дани Каназирева.

„Изключително безотговорно поведение. Ще настояваме за сериозни санкции. Не може, когато цялата държава се опитва да овладее последиците от епидемията, когато два месеца има затворени бизнеси и очакваме разхлабването на мерките, подобни случаи да подлагат под риск постигнатото. Наистина е жалко как много бързо се забравя ситуацията от ноември месец с препълнените болници и десетките тежки и фатални случаи на ден“, коментира Каназирева.

1 2
Top