Глобиха 10 пешеходци в Пловдив

10 пешеходци са глобени в Пловдив

през изминалото денонощие, съобщи пресцентърът на ОДМВР. Други 7 са предупредени с протокол от полицаите за неправилно пресичане на пътното платно.

Рестриктивните мерки са наложени в рамките на специализирана полицейска операция по безопасност на движението, проведена от служители на сектор „Пътна полиция“ и колегите им от Второ РУ и сектор „Специализирани полицейски сили“ под тепетата.

Проверките са извършени в периода от 10.00 до 16.00 часа вчера и от 1.00 до 3.00 часа тази нощ на кръстовищата на бул. „Цариградско шосе“ и ул. „Ландос“, бул. „Христо Ботев“ и ул. „Иван Вазов“, бул. „Шести септември“ и бул. „Руски“, бул. „Христо Ботев“ и ул. „Авксентий Велешки“ и бул. „Освобождение“ и бул. „Санкт Петербург“.

В хода на акцията са били установени общо 20 нарушения. Освен пешеходците-нарушители, са съставени и актове на трима шофьори, единият от които – за употреба на алкохол.

Подобни статии

Един коментар

  1. Димитър написа:

    Внимавайте когато пресичате платно с две ленти, защото в едната ви изчакват, а в другата ви връхлитат. Вчера един мухльо с номер от Аскьово щеше да ме отнесе на зебра. Имаше късмет, че нямах нещо по-тежко в джоба. Толкова близко ми мина. И КАК ТРЯБВА ДА РЕАГИРАМ???

Top