Глобиха побойници, нападнали шофьор в Пловдив

След публикации и видео в социалната мрежа…

Актове по Указа за борба с дребното хулиганство са съставени на двама мъже, нападнали с удари водач на лек автомобил в Пловдив.

Инцидентът стана на 24 май на ул. „Васил Левски“ в църквата „Св. Иван Рилски“. Двама мъже  нападнали шофьор на лек автомобил с пловдивска регистрация. След като други двама очевидци са се притичали на помощ, а свидетелка е заплашила, че ще извика полиция, побоят над шофьора е прекратен.

След публикации в медиите и разпространено видео в социалната мрежа, служители на Трето РУ предприели незабавна проверка. Още същия ден са установени и задържани извършителите на побоя – на 29 и 40 години.

За случая е уведомена е Районна прокуратура – Пловдив. За констатираната проява на дребно хулиганство с решение на Пловдивски районен съд на двамата са наложени административни наказания. Те ще трябва да заплатят глоби съответно в размер на 500 и 300 лева.

Поредната необяснима агресия на пътя… Двама мъже, единият от които с куче, нападат в ранния следобед днес шофьор на Фиат с пловдивска регистрация. Инцидентът става на ул. “Васил Левски”, пред църквата “Св. Иван Рилски” в район “Северен”. Нападателите спират жестокия побой, след като други двама мъже се притичват на помощ, а момиче заплашва, че ще извика полиция. Според очевидци, в колата е пътувала и жена. Никой от тях не е разбрал причините за нападението. Не е ясно и състоянието на шофьора.

Публикувахте от Darik Пловдив в Петък, 24 май 2019 г.

Снимка и видео: Фейсбук, Darik Пловдив

Подобни статии

Top