Гочо Василев: Локо може да си тръгне с трите точки от "Герена" - DC news

Гочо Василев: Локо може да си тръгне с трите точки от „Герена“

Георги Минчев ще липсва на отбора, дано Боруков още днес да покаже, че може да го замести подобаващо

Легендата на Локомотив (Пловдив) Георги Василев сподели пред “Тема Спорт” очакванията си за предстоящото гостуване на “черно-белите” на Левски. Той коментира трансфера на Георги Минчев, както и битките, които очакват пловдивчани в първенството.

“Винаги очакванията ми са, че Локомотив ще победи. Левски не са кой знае какъв отбор в момента. Ако футболистите играят концентрирано, може дори да си тръгнат с трите точки от “Герена”. Просто не трябва да се отпускат. Необходимо е да играят здраво и компактно.

“Сините” все още не са обигран отбор. Имат и много млади момчета. Това не е Левски, който го познавахме в миналото. Стартираха посредствено, но след това се подобриха при Станимир Стоилов. Мъри успя да ги вдигне след завръщането си, защото преди това бяха много зле. Той е добър треньор и го показва. Мисля, че ще подобри значително играта и представянето им”, заяви Василев.

“Георги Минчев ще липсва на Локомотив. Той е добър футболист и не знам защо се реши на подобен трансфер. На негово място пристигна Преслав Боруков. Той е добър нападател. Още срещу Левски ще проличи дали ще може да се впише в тима”, добави още Гочо Василев.

“Есента не бе толкова добра. Мисля си, че Локомотив не игра в някои двубои концентрирано и загуби точки, но ако се надъхат и представят компактно, могат да победят всеки отбор в България. Необходимо е да подхождат по-сериозно и да не подценяват никой, защото силите в първенството са изравнени”, каза легендата на “черно-белите”.

Подобни статии

Top