Гонзо изненадващо напусна Локо заради неразбирателство с Крушарски

Собственикът на клуба не знае мотивите на легендата и вече бивш спортен директор

Георги Иванов – Гонзо изненадващо напусна поста спортен директор на Локомотив (Пловдив). Двукратният победител в анкетата Футболист на годината си тръгва 2 години и 4 месеца, след като се завърна в родния клуб.  С „черно-белите“ той спечели Купата на България, Суперкупата и сребърните медали в първенството.

„Истина е, че напускам. Причини няма да изтъквам. Бих искал да благодаря на всички в клуба за тези близо две години и половина, в които имах удоволствието да работя за Локомотив.

Специално първо искам да благодаря на футболистите феновете. На тях основно се дължат успехите на отбора в последните три сезона. Благодаря на ръководството, на треньорите и на всички служители в клуба. На „Лаута“ оставям приятели. Искрено желая още много успехи, които да радват черно-бялата общност“, заяви пред „Марица“ Георги Иванов.

Не искам да говоря, защото Локомотив има още един мач да изиграе. Има наистина причини, които ме карат да бъда чист пред себе си и феновете на Локомотив (Пловдив). Ще дойде време, когато ще разкажа за последните ми месеци в отбора, за работата ми или неработата ми на длъжността, която заемах“, каза още  Иванов пред „Дарик“.

Собственикът Христо Крушарски  призна, че не знае за тази новина и разбира от журналистите за взетото решение от бившия нападател.

„От вас научавам това за Гонзо. Не мога да коментирам неща, които не знам. Не сме разговаряли досега по тази тема”, каза Крушарски пред NOVA.

Подобни статии

Top