Гонзо: Най-логичното е Левски да последва съдбата на ЦСКА и да фалира!

Клуб с над 100-годишна история не заслужава целия този хаос, заяви с болка Георги Иванов

Легендарният нападател на Левски и настоящ спортен директор в Локомотив (Пловдив) Георги Иванов е на мнение, че ако трябва да се гледа реално на нещата, „сините“ ще фалират, тъй като не могат да изпълняват задълженията си. Той заяви, че клуб като Левски не заслужава това, което в момента му се случва.

„Аз може в момента да съм спортен директор на Локомотив (Пловдив), но няма как да не следя случващото се в Левски. Следя го, защото съм част от историята на „синия“ клуб и защото се притеснявам от последните събития. Целият този хаос не заслужава да се случва в отбор с над 100-годишна история и с милиони привърженици“, споделя Гонзо.

„Ако трябва да гледаме реално на проблема, най-логичното е Левски да последва съдбата на ЦСКА и да фалира. Имаш много текущи разходи, а същевременно нямаш приходи. По този начин вървиш надолу, надолу и все надолу, задълженията се трупат главоломно, стават милиони и накрая стигаш до фалит“, обективен е той.

„Така се случи с ЦСКА преди четири години. Така ще се случи и с Левски, ако не се вземат мерки. Аз обаче се надявам в най-скоро време да се намери спасителната сламка и „сините“ да оцелеят. Как и по какъв начин ще стане това, нямам представа, но дано се намерят хора с възможности, които да измъкнат Левски от фалита. Да го измъкнат, защото клубът е пред фалит. Може да ви звучи стряскащо, но си е самата истина. Тя е тъжна и притеснителна за всички, които обичат Левски“, добави бившият стрелец.

„Аз имам собствено мнение по въпроса относно шоуто с акциите, защото това вчера, ако трябва да съм откровен, си беше шоу и хаос. Но не желая да коментирам и да изпадам в подробности“, поясни спортният директор пред „Блиц“.

Подобни статии

Top