Гонзо: Съперникът е стойностен отбор и не бива да го подценяваме (ВИДЕО)

Лудогорец е най-добрият отбор в България, но отдаде ли ни се шанс, ще атакуваме титлата

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо оцени подобаващо класата на отбора на ЦСКА 1948, който им се падна на четвъртфинал в турнира за Купата на България. „Черно-белите“, които са и актуален носител на трофея, приемат 2-ия във Втора лига през март.

„ЦСКА 1948 показа, че може да елиминира отбори от Първа лига като гост. Наблюдавал съм ги доста време. За нас няма значение кое от двете ЦСКА-та ще ни се падне, и двата отбора са дразнител за нас. Но ние сме носители на купата, така че не бива да се страхуваме който и да ни се падне, заяви Георги Иванов след жребия.

„Трябва да се направи селекция за пролетния полусезон, за да бъдем конкурентни и напролет. Сега излизат от отбора двама основни футболисти – Стивън Езеа и Георги Илиев. Целта в момента е да победим Левски и да сме втори на полусезона. Този мач ще има отношение към крайното класиране до толкова, че ще определи позициите в Топ 6 за пролетта.

Доброто ни представяне до момента се дължи основно на треньора и футболистите. Ние се радваме, че отборът играе добре, но трябва да продължаваме така“.

На въпрос дали Локомотив има сили да се конкурира с Лудогорец за шампионската титла, Иванов отговори:

„Лудогорец без никакво съмнение е най-добрият отбор в България. Но ние няма да се откажем и ако пред Локомотив се открие шанс за титлата, тя ще бъде атакувана. Сега ще се опитаме да си гарантираме мястото в първата 6-ца, а също така и победата над Левски ще ни донесе увереност.

Първенството е интересно, има сериозна битка, както за второто място, така и за влизане в Топ 6. Ето, че и турнирът за Купата става все по-интригуващ, завърши бившият централен нападател.

Подобни статии

Top