Гонзо: Сега сме още по-подготвени за Словачко (ВИДЕО)

Имаме гол аванс, жалко, че правилото за гол на чужд терен вече не важи, иначе щяхме да бъдем още по-големи фаворити

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов призна, че тимът е още по-подготвен за предстоящия мач със Словачко, отколкото първата среща с чехите от Лигата на конференциите.

„Опитваме се да бъдем спокойни, да го предадем на футболистите. „Колкото повече наближава мача, толкова се вдига напрежението. Смятам, че след първия мач, който изиграхме, познаваме отбора на Словачко. Знаем, че са силен отбор. Подготвени сме и сме по-добре, отколкото първия мач. Имаме гол преднина и вече треньорът може да прави тактика, каквато си иска”, заяви Гонзо в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT.

„Локомотив щеше да има по-голямо предимство при старото правило за гол на чужд терен, но такива са правилата. Ще бъде интересно. Ако трябва да обобщим цялата картина, изграждахме нашия отбор повече от две години. От спечелената купа срещу Ботев и след две години отборът доби синхрон и „обрахме плодовете”.

Това, че си тръгнаха голяма част от защитниците, наруши синхрона, който имаше в отбора. Новите са с качества, гледали сме ги в другите отбори, които са играли”, каза още Гонзо.

Подобни статии

Top