Гонзо: Страшно е да мислиш, че си от Лондон, а да си от Лом!

По този начин спортният директор на Локомотив (Пловдив) отговори на атаката на Венци Стефанов

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов отговори подобаващо на президента на Славия Венци Стефанов, който вчера го посъветва да попита боса на „черно-белите“ Христо Крушарски каква е позицията на клуба в анкетата дали от следващия сезон „А“ група да е от 16 отбора или да се запази настоящия формат. Гонзо бе категоричен, че сегашната формула е най-удачна и заподозря, че зад анкетата има интереси, които целят да оставят по служебен път в елита борещите се да не изпаднат отбори. Иванов не спомена имена, но очевидно Стефанов се е припознал.

Днес двукратният победител в анкетата за Футболист на годината обяви пред „Марица“:

„Чудих се кой зъл гений два месеца преди края на шампионата е измислил тази анкета за промяна на формата на първенството и да няма изпадащи отбори, а то бил бат Венци! Много е страшно да си мислиш, че си от Лондон, а да си от Лом!“

„Не желая да влизам в полемика с Георги Иванов относно тази тема. Откога служителите в клубовете могат да решават подобни въпроси? За промяна на формата на шампионата може да вземат решение само президентите на клубовете. Помни ли Гонзо, когато беше футболист, по колко отбора участваха в първенството? Или има къса памет? И да внимава с интереса към футболисти на Славия. Той знае за какво става дума“, заяви от своя страна Стефанов.

Шефът на „белите“ направи и кратък коментар относно Филип Кръстев.

„След като си ги привикват, защо не вземат да направят интервю с майката, лелята, чичото или вуйчото на Кръстев?“

Подобни статии

Top