Гонзо: За 200 бона ЦСКА може само да се снима с Диниш Алмейда

Ако искат, може да направим бартер – Диниш срещу Али Соу

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов набързо охлади страстите на „червените“ относно информациите, че защитникът Диниш Алмейда е на крачка от преминаване в ЦСКА тези дни. Вече няколко пъти се писа, че бранителят е цел №1 на Бруно Акрапович. Гонзо предложи на ЦСКА да направят бартер Алмейда за Али Соу.

„Чета, чета, чета и не вярвам на написаното. Така че, ще бъда напълно откровен с вас. Първо, никой от ЦСКА не е влизал в контакт с нас за Алмейда. Второ, ако „червените“ искат да го вземат сега през декември, това ще стане само с пари и с нищо друго, защото Диниш има договор с нас до 30 юни 2021 година“, заяви Гонзо пред „Блиц“.

„Цената на Алмейда била 200 000 евро?! Няма такова нещо. Срещу тези пари от ЦСКА могат само да се снимат с Диниш. Да дойдат на „Лаута“, да платят, ще им направим снимка с Алмейда. Но да го купят за тези пари – абсурд!“ Ако искат, може да направим бартер – даваме им Диниш, а те Али Соу.

„Цената на португалеца е по-висока, но няма как да ви кажа точно колко струва той. Да, някои клубове намаляват цените на играчите си, когато техните договори изтичат през лятото, за да вземат някой друг лев през декември. Защото от 1 януари въпросният футболист има право да подпише предварително с когото си пожелае. Но специално на Алмейда цената не мърда и това е!“

„Ще ви кажа и нещо друго. При трансфер на Диниш където и да е Монако, клубът, откъдето го взехме, ще прибере 50% от сделката. Останалите 50% са за нас. Тоест – продаваме примерно Алмейда на отбор Х срещу 100 лева. 50 лева ще са за Монако“, разкри легендата на Левски.

„И още нещо – ние сме предложили нов договор на Диниш. Ако той не се съгласи и не подпише, ще остане в Локо до края на сезона. Дали ще играе през пролетта за нас, ако не преподпише? Ами може и да не играе, може и да стои на пейката…“, категоричен бе Гонзо.

Подобни статии

Top